Recreatiewoningen in Utrecht

Recreatiewoningen Utrecht

Zoekt u een vakantiewoning in Utrecht? Deze provincie is een ideale plek voor een recreatiewoning. De provincie ligt zeer centraal waardoor het voor iedereen makkelijk te bereiken is, maar ook vanuit Utrecht is alles qua reizen goed te doen. Als er gedacht wordt aan vakantiewoningen of recreatiewoningen dan wordt er snel gedacht aan Gelderland of Drenthe vanwege hun prachtige natuur, maar vakantiewoningen en recreatiewoningen in Utrecht kunnen u dat ook uitstekend bieden.

Populaire plaatsen in Utrecht

Recreatiewoningen Maarn

Maarn is een klein dorpje gelegen in de Utrechtse Heuvelrug. Het hoort bij het Nationaal Park en daar kun je heerlijk wandelen. Als je lekker de natuur in wil gaan en vakantie wil vieren, bekijk dan ons aanbod recreatiewoningen Maarn en huur jouw recreatiewoning hier.

Recreatiewoningen Rhenen

In de provincie Utrecht vind je de mooie stad Rhenen. Vakantie vieren is iets wat hier uitstekend mogelijk wordt gemaakt dankzij ons aanbod recreatiewoningen  Rhenen. Ga lekker de natuur in, ga heerlijk wandelen of shoppen, hier ontdek jij ons aanbod recreatiewoningen van Utrecht.

Recreatiewoningen Elst

In het mooie Utrecht vind je het dorp Elst. Het is onderdeel van de gemeente Rhenen en daar is altijd erg veel te doen voor jong en oud. Kom hier daarom ons aanbod recreatiewoningen Elst op je gemak ontdekken en dan kun je hier de woning huren waar jij vakantie wil vieren met je gezin.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht u van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen u al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Eenvoudig een vakantiewoning huren in Utrecht

De centrale ligging van Utrecht maakt dit bij uitstek de beste plek om een vakantiewoning te huren. Dit kunt u eenvoudig doen via onze website. Het ruime aanbod maakt dat u kunt kiezen voor een rustige woning omgeven door groen, maar ook voor een woning die meer stedelijk is gelegen. Aan u de keuze. Vakantiehuizen zijn de manier om andere delen van Nederland te verkennen op uw tempo en manier. Bekijk de website en huur een vakantiehuis in Utrecht, en ontdek dit prachtig centrum van Nederland.

Uitstapjes bij de vleet

Als u in Utrecht bent kunt u letterlijk overal naar toe, maar het beste kunt u deze centrale positie benutten door de provincie Utrecht te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan de dierentuin in Rhenen. Dat blijft een genot om te bezoeken voor jong en oud. Of wat dacht u van de andere musea die te vinden zijn in de provincie Utrecht? Zoals het Mondriaanhuis in Amersfoort of het Huis Doorn dat werd bewoond door keizer Wilhelm de Tweede. Een vakantiehuis in deze provincies is een uitstekende uitvalbasis voor dit soort uitstapjes.
Vakantiewoningen in Utrecht bieden u de unieke kans om meer van Utrecht te zien. Om de provincie Utrecht te ontdekken door uitstapjes te maken, waarbij u niet ver hoeft te reizen van uw vakantiewoning. Door een recreatiewoning te huren bent u in mum van tijd thuis, waardoor u meer tijd kunt besteden aan het genieten van deze prachtige provincie.

De Utrechtse Heuvelrug als serene omgeving om tot rust te komen

De Utrechtse Heuvelrug is wellicht niet het eerste gebied wat in u opkomt, maar dit prachtige stukje Nederland moet u een keer gezien hebben. Het is een oase van rust als u bedenkt dat enkele kilometers verderop het drukke stadsleven gewoon verder gaat. De Heuvelrug is een officieel Nationaal Park van Nederland, en goed toegankelijk. U kunt het park op diverse manieren bekijken. Zo zijn er verschillende wandel- en fietsroutes. Aan de kinderen is ook gedacht in de vorm van aangepaste routes, en daarnaast worden er ook regelmatig activiteiten georganiseerd voor verdere diepgang.

De stad Utrecht ontdekken

Waar u ook uw recreatiewoning in Utrecht wilt huren. De hoofdstad van deze provincie, die dezelfde naam draagt, bezoeken is een absolute must en heeft een ruim aanbod met vakantiehuizen. Geniet bijvoorbeeld van het authentieke centrum rondom de Domtoren of de verlaagde grachten. U kunt dan de trap naar beneden nemen om naast de grachten te wandelen. In enkele gevallen vindt u een restaurantje waar u zelfs letterlijk naast het water kunt genieten. Een totaal ander waterbeeld dan bijvoorbeeld Amsterdam. En als u in Utrecht bent vergeet u dan niet het Centraal Museum te bezoeken? Of een kijkje te nemen in het Universiteitsmuseum?