Recreatiewoningen in Limburg

Recreatiewoningen Limburg

Limburg is een provincie in het zuiden van Nederland. Wilt u een vakantiehuis huren in Limburg, dan bent u zeker van een leuke vakantie met veel bezienswaardigheden. Limburg is rijk aan kastelen, kerken, molens en natuurgebieden en niet te vergeten de grotten. Ü kunt er heerlijk fietsen, wandelen en vooral de Limburgse cultuur opsnuiven. Een vakantiewoning in Limburg maakt dat u van een variabele vakantie geniet.
Makkelijk een vakantiehuis huren in Limburg. Via Recreatiewoningen.nl huurt u eenvoudig een vakantiewoning in het prachtige Limburg. Wilt u een vakantiehuis huren in Limburg dan geeft u dat eenvoudigweg aan in de zoekmachine en u krijgt direct een overzicht welke vakantiehuizen er in de door u gewenste periode beschikbaar zijn.

Ontdek de religieuze geschiedenis vanaf uw vakantiewoning in Limburg.

Gedenktekens staan overal langs de kant van de weg, wegkruizen, kapellen en heiligbeelden maar ook vindt u hier de kerken, kloosters, abdijen en basilieken. Limburg heeft een geestelijk verleden en niet te vergeten heden. Bent u ook helemaal weg van de religieuze bouwwerken en kunst dan mag u een bezoekje aan de kloosters, kerken, abdijen en basilieken zeker niet overslaan in de Limburgse landschappen.

Populaire plaatsen in Limburg

Recreatiewoningen Maastricht

In het zuiden van Nederland vind je een mooie, oude stad genaamd Maastricht. Het is de hoofdstad van de gemeente Limburg en daar wonen ongeveer 120.000 mensen. Kom zelf de historie van de stad ontdekken, maak een mooie wandeling en bekijk hier ons aanbod recreatiewoningen Maastricht.

Recreatiewoningen Valkenburg

Kom lekker genieten in Limburg in de gemeente Valkenburg aan de Geul ligt namelijk de plaats Valkenburg. Het staat bekend om een sterk toeristisch karakter en winkelen is hier echt de moeite waard. Ontdek hier ons aanbod recreatiewoningen Valkenburg.

Recreatiewoningen Weert

Weert is gelegen in het midden van de provincie Limburg. De stad is goed bereikbaar en vakantie vieren is iets wat je hier graag doet. Benieuwd welke recreatiewoningen Weert wij voor je klaar hebben staan? Kom hier snel ons aanbod bekijken.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht u van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen u al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

U gaat vanuit uw vakantiehuis in Limburg naar het gezellige Drielandenpunt in Vaals.

Drielandenpunt in Vaals, is het hoogste punt van Nederland. Waarom Drielandenpunt? Daar komen de grenzen van België, Duitsland en Nederland bij elkaar. Nog maar kort geleden bevind zich het Labyrint Drielandenpunt en daar kunt u heerlijk dwalen en verdwalen. Na het bezoek aan het Drielandenpunt kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie met de traditionele Limburgse vlaai op 1 van de leuke terrasjes.

In uw bovengrondse recreatiewoning in Limburg een dagje in de ondergrondse kolenmijnen.

Limburg telt een aantal kolenmijnen. Stap met een medewerker, sommigen zijn ex-mijnwerkers, in de ondergrondse wereld van het mijnverleden. Dwaal door de mijngangen om de sfeer te proeven van het mijnleven. Het winnen van steenkool was in de jaren 50 de grootse bezigheid in deze provincie. Veel inwoners werkten in de steenkolenmijnen. Het werken in de mijnen was niet plezierig, maar het zwarte goud moest naar boven gehaald worden, zodat Nederland er warmpjes bij zat.

Vanuit uw vakantiehuis in Limburg, direct de natuur in.

De natuur in het Limburgse landschap met de heuveltjes en de watertjes geeft een echt vakantiegevoel. Ook heeft deze provincie Nationale Parken waar u ook heerlijk kunt genieten van de natuur. In het natuurpark zijn veel plantensoorten zoals vleesetende zonnedauw, die met haar tentakels insecten vangt. Bijzondere vogelsoorten zoals dodaars, kraanvogels. Des te meer reden om een natuurpark te bezoeken en laat u verrassen met al de mooie dingen.

Een stapje terug in de tijd, dat kan met een vakantiewoning in Limburg.

Op de top van de Sint-Pietersberg staat het fort Sint-Pieter al meer dan 300 jaar. Tijdens een rondleiding kunt u de historie beleven in het fort. Het fort Sint-Pieter hoog boven de Maas is deels door gangen verbonden met de Sint-Pietersberg. Eenmaal buiten ziet u de kanonnen en schietgaten en natuurlijk een indrukwekkend uitzicht. Deze schoonheid mag u niet voorbij laten gaan als u een vakantiewoning in deze provincie huurt.