Recreatiewoningen in Overijssel

Recreatiewoningen in Overijssel

Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland. Wilt u een vakantiehuis huren in Overijssel dan is dat een prima plek voor een gevarieerde vakantie. Deze provincie staat bekend om de mooie plekken, glooiende bossen, sfeervolle dorpjes en een prachtige natuur met beken en heidevelden. Overijssel staat ook bekend om haar historische steden zoals Zwolle, Deventer en Kampen.

Populaire plaatsen in Overijssel

Recreatiewoningen Holten

In de regio Salland ligt het dorp Holten. Het is onderdeel van de Twentse gemeente Rijssen-Holten. In totaal wonen daar 9500 mensen en daar kun jij dus heerlijk vakantie vieren. Bekijk hier ons aanbod recreatiewoningen Holten en huur vandaag nog jouw woning online.

Recreatiewoningen Zuna

Een kleine buurtschap in de gemeente Wierden, in Overijssel, is Zuna. Kom hier ook eens lekker vakantie vieren met je eigen gezin. Ontdek hier ons aanbod recreatiewoningen Zuna en dan kun jij zelf kiezen aan welke luxe je woning moet voldoen.

Recreatiewoningen Markelo

Markelo is een mooie gemeente in Twente en is onderdeel van de gemeente Hof van Twente. Vakantie vieren is hier zeker de moeite waard voor jong en oud. Ontdek hier daarom ons aanbod recreatiewoningen Markelo en dan gaat jouw vakantie snel beginnen.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht u van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen u al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Een dag uit naar Hanzestad Deventer is gemakkelijk te plannen vanuit uw vakantiewoning

Deventer is een van de mooiste steden van Overijssel. Leuke straatjes en zijstraatjes met unieke speciaalzaken en boetiekjes. Naast dat Deventer een heel gezellige winkelstad is zijn er ook veel historische panden. Een van de bekendste is De Waag, het oudste waaggebouw van Nederland waar momenteel een museum is gevestigd en waar u een reis door de tijd kunt maken van de Stad aan de IJssel.

Met een vakantiehuis in Overijssel mag u natuurlijk Giethoorn niet overslaan.

Dit dorpje heeft een grote bekendheid met natuurlijk de tientallen kanaaltjes die verbonden zijn aan kleine veeneilandjes. De houten bruggetjes en de boerderijtjes maken het helemaal compleet. Loop over de bruggetjes en kijk naar binnen bij de kleine huisjes. Ook kunt u met een Punter (een bootje) de stad bekijken vanaf het water. Dit is ontzettend leuk om te doen. Onderweg kunt u uitstappen voor een hapje of drankje. Giethoorn is er voor jong en oud.

Een kasteelbezoekje aan Kasteel het Nijenhuis

Kasteel het Nijenhuis ligt nog geen 15 kilometer van Zwolle. Het is een mooi bewaard gebleven havezate. Het bijzondere aan dit kasteel is de prachtige beeldentuin rond het Nijenhuis. Het is zeker een aanrader om binnen in het kasteel en buiten in de tuin te kijken van dit prachtige kasteel.

Een dagje naar een attractiepark Slagharen, dat kunt u plannen vanaf uw vakantiewoning

Een uitstapje naar Slagharen, waar vrijwel alle 30 attracties gebaseerd zijn op cowboys en indianen. U wordt door elkaar geschud, u maakt een vrije val van tientallen meters of u gaat over de kop, alles kan in dit attractiepark. Ook voor de jonge kinderen is er een grote speeltuin en niet te vergeten een draaimolen. Dus kortom een heel leuk uitje voor het hele gezin.

Plannen vanaf uw vakantiehuis in Overijssel, voor een dagje naar natuurgebied Beerze.

Dit uitstapje is heel bijzonder. Het bestaat uit zandvlaktes en kamduinen omringd door dennen en eikenbomen. De heuvels ook wel genoemd de Beerzebelten zijn ontstaan door de boeren om het verstuiven van het zand tegen te gaan. Het dorpje Beerze mag er ook zijn. Dit is een es dorp en ademt de sfeer uit van de vroegere tijden, te zien aan de hallenhuisboerderijtjes. Dit is een lust om door heen te wandelen.

Makkelijk een vakantiehuis huren in Overijssel.

Via Recreatiewoningen.nl huurt u eenvoudig een recreatiewoning in het gevarieerde Overijssel. Wilt u een vakantiehuis huren in Overijssel dan geeft u dat eenvoudigweg aan in de zoekmachine en u krijgt direct een overzicht welke vakantiehuizen er in de door u gewenste periode beschikbaar zijn.