Recreatiewoningen in Friesland

Recreatiewoningen Friesland

Friesland is een provincie in het Noorden van Nederland. Wilt u een vakantiehuis huren in Friesland dat kan zowel in de zomer als in de winter, het is er altijd gezellig. Door de prachtige natuurgebieden, stranden, bossen en weilanden kunt u heerlijk fietsen of wandelen. Of u nu de duinen op wilt voor een heerlijke zonvakantie of een heerlijke wandeling in de zon- of wintervakantie, alles is mogelijk in Friesland.
Makkelijk een vakantiehuis huren in Friesland. Via recreatiewoningen.nl huurt u eenvoudig een vakantiewoning in het prachtige Friesland. Wilt u een vakantiehuis huren in Friesland dan geeft u dat eenvoudigweg aan in de zoekmachine en u krijgt direct een overzicht welke vakantiehuizen er in de door u gewenste periode beschikbaar zijn.

Uw vakantiehuis nabij Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland.

De geschiedenis van Leeuwarden gaat terug tot in de Romeinse tijd. Historische herenhuizen, sfeervolle grachten, honderden monumenten, boeiende musea. Het Fries Museum is natuurlijk de trekpleister van de stad, een gevarieerd museum, deels historie, schilderijen, geschiedenis van WO2. Het is het leven van de Friese bevolking door de jaren heen. Naast dat er veel te doen is zijn er natuurlijk ook veel winkels en cafeetjes. Lekker een terrasje pakken in deze bruisende hoofdstad is een attractie op zich. Leeuwarden, de stad die bruist. In Friesland zit u gewoon goed voor het huren van een vakantiehuis.

Populaire plaatsen in Friesland

Recreatiewoningen Noordwolde

In het mooie Friesland vind je de plaats Noordwolde. Deze plaats heeft landelijke bekendheid gekregen en dat komt allemaal door de rotanindustrie. Vakantie vieren is hier zeker de moeite waard dus ontdek hier ons aanbod recreatiewoningen Noordwolde.

Recreatiewoningen Appelscha

In Friesland vind je veel mooie steden zoals Appelscha. Mooie natuur waar je heerlijk uren kunt wandelen of fietsen. In de stad zelf kun je ook heerlijk winkelen, kortom er is meer dan genoeg te doen voor jong en oud. Kom daarom hier ons ruime aanbod recreatiewoningen Appelscha ontdekken.

Recreatiewoningen Akkrum

Het dorpje Akkrum ligt in de gemeente Heerenveen, gelegen in de provincie Friesland. Dit dorpje ligt naast het dorp Nes en dat noemen ze dan ook wel een tweelingdorp, Akkrum-Nes. Ontdek hier ons aanbod recreatiewoningen Akkrum en huren maar.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht u van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen u al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Op weg naar Natuurpark Mandefjild vanuit uw vakantiewoning in Friesland.

Natuurpark Mandefjild in Bakkeveen heet ook wel de Bakkeveense Duinen. In dit natuurgebied zijn historische vondsten te vinden o.a. “De Holle weg”. Een bijzondere weg die vroeger werd gebruikt als verbindingsweg van Drenthe naar Friesland. Door de vele wandelaars en paard en wagen zijn de paden uitgesleten. Deze historische weg wordt nog steeds door veel wandelaars gebruikt. Verder kunt u in het natuurpark de eeuwenoude elementen vinden die belangrijk zijn voor de Friese Cultuur, een verdedigingswal genaamd de Oude Landweer.

De Sneekweek plannen vanuit uw vakantiehuis in Friesland

Sneekweek. Een groot zeilevenement dat niet alleen bekend is in Sneek, Friesland of de rest van Nederland maar ook bekend is door heel Europa, Het grootste zeilevenement vindt voornamelijk overdag plaats op het Sneekermeer. Te beginnen met de traditie vlootschouw. Tevens worden er verschillenden activiteiten georganiseer zoals muziekfestivals, kindermiddagen en culturele evenementen voor jong en oud. Op het Sneekermeer worden ook zeilwedstrijden georganiseerd en als eind het slotconcert in de Loosmagracht. Zeer zeker de moeite waard om dit te aanschouwen.

Boek uw toer "met de Siedykster Toer" vanuit uw recreatiewoning in Friesland.

De Siedykster Toer: Aan de rand van de Waddenzee in het dorp Marrum kunt u heerlijk langs de kust toeren met De Siedykster Toer. Een reis door het onvergetelijke buitendijks gebied van Friesland. Een prachtig gebied waar alle soorten vogels zich nestelen. Dit is door UNESCO aangewezen als bio-sfeerreservaat. Een rondrit door een prachtig buitendijks gebied waar uitleg gegeven wordt over de flora en fauna en verhalen worden verteld over de historie van dit gebied.

Naar The Tall Ships Races vanaf uw vakantiewoning in Friesland.

The Tall Ships Races. Jaarlijks evenement in de havenstad Harlingen, een rustieke stad. De monumentale panden in de binnenstad, de leuke winkeltjes en cafeetjes. In Harlingen vindt ieder jaar een groot zeil event plaats, De haven is dan gevuld met de mooiste schepen. Er komen niet alleen schepen vanuit Nederland maar van over de hele wereld, bijvoorbeeld Noorwegen, Portugal, India, England, u kunt het zo gek niet bedenken. U kunt over de kade lopen en het evenement met bewondering bekijken. Zeer zeker de moeite waard om dit te plannen vanuit uw recreatiewoning in Friesland.