Recreatiewoningen Groningen

Recreatiewoningen Groningen

Groningen is een provincie in het Noorden van Nederland. Wilt u een vakantiehuis huren in Groningen dat kan, het is er altijd gezellig. Wat maakt Groningen zo uniek? Het is binnen stappen in de rust. U kunt tot in uw knieën in de Waddenzee staan of heerlijk wandelend of fietsend langs het zwaaiende graan. Ook de stad Groningen met de vele historische gebouwen is een aanrader. Zo sta je in de stad en zo staat u tussen de groene weilanden op het Groningse platteland. Dat maakt het huren van een vakantiewoning in Groningen erg interessant.

Makkelijk een vakantiehuis huren in Groningen.

Via Recreatiewoningen.nl huurt u eenvoudig een recreatiewoning in het mooie Groningen. Wilt u een vakantiehuis huren in Groningen dan geeft u dat eenvoudigweg aan in de zoekmachine en u krijgt direct een overzicht welke vakantiehuizen er in de door u gewenste periode beschikbaar zijn.

Populaire plaatsen in Groningen

Recreatiewoningen Vlagtwedde

Vlagtwedde is een plaats in de provincie Groningen, gelegen in de streek Westerwolde. Iedereen wil hier vast en zeker vakantie vieren, samen tot rust komen en genieten van de mooie natuur. Ontdek hier ons aanbod recreatiewoningen Vlagtwedde die je kunt huren.

Recreatiewoningen Lauwersoog

Het dorp Lauwersoog ligt in de gemeente Het Hogeland in Groningen. Een leuk, maar klein dorpje en het staat bekend om de vertrekplaats van de veerdienst naar Schiermonnikoog. Ontdek hier welke recreatiewoningen Lauwersoog je kunt huren bij ons.

Recreatiewoningen Steendam

Steendam is een klein dorp gelegen aan het Schildmeer in de gemeente Midden-Groningen. Het was er jaren geleden erg drassig en daarom ligt er nu een stenen dam. Ga het zelf bekijken en ontdek hier ons aanbod recreatiewoningen Steendam.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht u van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen u al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Vanaf uw vakantiewoning in Groningen naar het Zeehondencentrum Pieterburen.

Een familie uitje, hoe leuk kan het zijn om een kijkje te nemen achter de schermen bij het zeehondencentrum Pieterburen. U kunt mee gaan om herstelde zeehonden weer vrij te laten of de zeehonden te zien zoals ze in de vrije natuur leven. Deze bijzondere vaartochten worden dan ook regelmatig georganiseerd. Ook kunt u een bezoekje brengen aan de zieke zeehonden. Het enige doel van het zeehondencentrum is de dieren weer gezond te krijgen en terug te sturen naar de zee.

Een dagje of een nachtje de natuur in, naar het Nationaal Park Lauwersmeer

Zoet en zout stroomden vroeger door elkaar over in de Lauwers zee. Omdat men bang was dat het tot overstromingen zou leiden, is er in 1969 een dam gebouwd wat resulteerde in een prachtig nieuw landschap, een paradijs voor vogels. Het is zo uniek in Nederland dat de natuur in het Lauwersmeer is aangewezen als Nationaal Park. Het park is ook uitgeroepen tot Dark Sky Park. Wat zeggen wil, dat het een gebied is waar het donker is en waar de bezoekers ’s nachts naar toe kunnen gaan om te genieten van de intense duisternis en zo ook de mooie sterrenhemel kunnen aanschouwen.

Een dagje reserveren voor Landgoed Verhildersum in uw vakantiewoning in Groningen.

Hier beleeft u de geschiedenis van het kasteel, hoe de landadel in de 19e eeuw leefde. Het kasteel ligt vlakbij het Lauwersmeergebied en de Waddenzee. Er ligt een oude boomgaard en er lopen historische koeienrassen. Ontdek hoe de bewoners leefden en bekijk de compleet ingerichte woningen op het landgoed in de Museumboerderij. Elke derde zaterdag van de maand is er een streekmarkt bij de boerderij waar u regionale producten kunt eten.

Even gezellig een uitje plannen voor een dag Groningen vanuit uw vakantiehuis.

Wat is de stad Groningen? Groningen is ongerept, energiek vol, stoer en authentiek. Het is een gezellige stad met veel historische gebouwen. Veel leuke winkeltjes, musea, verborgen hofjes en tuinen. Naast dat alles ziet u het hoogste gebouw van de stad die u ook kunt beklimmen voor een gigantisch mooi uitzicht. Ook de Martinitoren heeft natuurlijk haar geschiedenis. Een hapje eten in Groningen, op de leuk ingerichte terrasjes is een plezier, vergeet niet de eierbal te eten, een typisch Groningse snack. Er is zoveel te doen in de stad en de provincie Groningen, een vakantie woning huren is een aanrader.