Recreatiewoningen in Drenthe

Recreatiewoningen Drenthe

Drenthe is een mooie groene provincie in het Noordoosten van Nederland. Wilt u een vakantiehuis huren in Drenthe dan bent u verzekerd van een vakantie waar u veel kunt fietsen. Maar liefst 1400 kilometer heeft deze provincie aan fietspad. Fietsen door prachtige gebieden, natuurschoon met heide, moerassen, bossen en zandduinen. En natuurlijk de provincie van de hunebedden. Een vakantiehuis in deze provincie betekent een vakantie met welverdiende rust.

Populaire plaatsen in Drenthe

Vakantiehuizen Borger

Borger is een indrukwekkende stad waar je met het hele gezin heerlijk rond kunt dwalen. Wil je graag een recreatiewoning Drenthe huren? Dan is bij ons de beste keuze want wij hebben je veel mooie recreatiewoningen in Borger te bieden.

Vakantiehuizen Hooghalen

Hooghalen is een mooie plaats in Drenthe waar iedereen volop gaat genieten. Een weekje, midweek of weekend weg, je vermaakt je prima in een van onze recreatiewoningen Hooghalen. Ontdek daarom nu ons aanbod en huur hier je recreatiewoning.

Vakantiehuizen Emmen

Kom genieten in de indrukwekkende stad Emmen in Drenthe. Een stad vol met mooie gebouwen, winkelen kan hier goed en er is altijd genoeg te beleven. Bekijk daarom hier direct online ons aanbod recreatiewoningen Emmen en genieten maar.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht u van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen u al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Makkelijk een vakantiehuis huren in Drenthe.

Via Recreatiewoningen.nl huurt u eenvoudig een recreatiewoning in het groene Drenthe. Wilt u een vakantiehuis huren in Drenthe dan geeft u dat eenvoudigweg aan in de zoekmachine en u krijgt direct een overzicht welke vakantiehuizen Drenthe er in de door u gewenste periode beschikbaar zijn.

Een bezoek aan de Hunebedden in Drenthe

Het symbool van Drenthe zijn natuurlijk de hunebedden. Hunebedden zijn graven die 5000 jaar geleden door boerenstammen van de Trechterbekercultuur werden gebouwd. De stenen wegen tot wel 40 ton per stuk. Vroeger dacht men dat het door de reuzen gemaakt waren omdat ze zo groot en zwaar waren. In het Hunebedcentrum in Borger komt u alles te weten over het mysterieuze volk. Neem een kijkje in het museum en bekijk de voorwerpen die in de hunebedden zijn gevonden. Na een dagje hunebedden is het weer heerlijk thuiskomen in uw vakantiehuis.

Hoe gezellig is het, een vakantiewoning in Drenthe

Een gezellig en prachtig overdekt themapark in Coevorden. Het is een groot pretpark van 15.000 m2 en daarvan is 10.000 m2 overdekt. Er zijn vele leuke attracties voor de kinderen, waar ze hun favoriete thema kunnen uitzoeken, bijvoorbeeld, Bumba, K3, Kabouter Plop, Mega Mindy en nog veel meer. Het pretpark is een leuke ervaring voor de kinderen. Als uw kinderen in bed liggen in de vakantiewoning zullen ze slapen als een roos, met de mooie dromen van de dag die ze hebben meegemaakt.

Op pad vanuit uw vakantiehuis in Drenthe naar Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Dierenpark Wildlands Adventure Zoo in Emmen daar valt veel te beleven. Laat u verleiden door het avontuur en ontdek deze indrukwekkende wereld in een dag. Het dierenpark heeft drie thema’s, de Jungola, ( de vlindertuin, de Aziatische olifanten en een mega grote tropische kas) de Serenga (savanne waar u o.a. de giraffen, neushoorns en zebra’s, leeuwen, stokstaartjes kunt bezichtigen) en Nortica. (het poolgebied waar u o.a. de pelsrobben, zeeleeuwen, ijsberen, pinguïns kunt zien) Zeer zeker de moeite waard om dit mooie dierenpark te bezichtigen als u een vakantiewoning in deze provincie huurt.

Uitgerust in uw vakantiehuis in Drenthe naar een spannende huifkartocht door het Baggerveen.

De boswachter van Staatsbosbeheer vertelt u over het prachtige Baggerveen en dat allemaal in een moderne huifkar. Ervaar de hoogvenen van Zuidoost Drenthe op uw eigen manier. De boswachter zal u alles leren over het gebied, over de vogelsoorten, de vleesetende plantjes, de slangen en nog veel meer dieren die hier voorkomen. De hele flora en fauna zullen zeker niet aan u voorbij gaan. Een leerzame geweldige dag, waar u bij aankomst in uw vakantiehuis nog lang over zult doorpraten.