Recreatiewoningen in Flevoland

Recreatiewoningen Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland. Wilt u een vakantiehuis huren in Flevoland dan bent u verzekerd van een vakantie waar u veel kunt ontdekken. In Flevoland waar de vroegere Zuiderzee bevond, vindt u vandaag de dag prachtige ongerepte natuur, eilanden op het droge en steden zoals Almere vol inspirerende kunst en architectuur. In Batavialand, hét Erfgoedpark der Lage Landen, ontdekt u het verhaal van dit unieke landwinningsproject.
Makkelijk een vakantiehuis huren in Flevoland. Via Recreatiewoningen.nl huurt u eenvoudig een recreatiewoning in het prachtige Flevoland. Wilt u een vakantiehuis huren in Flevoland dan geeft u dat eenvoudigweg aan in de zoekmachine en u krijgt direct een overzicht welke vakantiehuizen er in de door u gewenste periode beschikbaar zijn.

Populaire plaatsen in Flevoland

Recreatiewoningen Zeewolde

Zeewolde is een mooie plaats in de provincie Flevoland en daar kunnen jong en oud zich prima vermaken. Als je zin hebt om er even tussenuit te gaan, kom dan snel deze mooie stad ontdekken en huur hier een van onze recreatiewoning Zeewolde.

Recreatiewoningen Almere

Kom de mooie stad Almere in de provincie Flevoland zelf eens ontdekken. Er is voor jong en oud meer dan genoeg te doen. Het uitzicht bewonderen, winkelen of gewoon echt vakantie vieren. Het kan in onze recreatiewoningen Almere allemaal bekijk het aanbod hier.

Recreatiewoningen Bant

Het kleine dorpje Bant is gelegen in de Noordoostpolder. Er wonen slechts 1500 mensen dus echt een klein gezellig dorpje. Kom zelf dit plaatsje in Flevoland ontdekken en bekijk hier welke recreatiewoningen Bant er te huur zijn bij ons.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht u van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen u al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Vanuit uw vakantiewoning in Flevoland stapt u direct in het prachtige natuurgebied.

Voor de natuurliefhebber is er een indrukwekkend natuurgebied. Wetlands, oerbos, graslanden en loofbossen. U vindt het allemaal in Flevoland. De geweldige natuurgebieden zoals de Oostervaarderplassen of het Horsterwold. Trek uw wandelschoenen aan of pak de fiets en ga op ontdekkingstocht. Ook een bezoek aan het voormalig eiland “Urk”, de parel van Flevoland, mag hierin niet ontbreken. Urk was een eiland in de woeste Zuiderzee. Nu ligt het tussen de dijken met daarachter het ontgonnen polderland. Een eigen klederdracht en een eigen dialect. Het museum van Urk laat u zien hoe de mensen vroeger op dit eiland leefden in hun sobere woningen. Het leven was hard en armoedig.

Een perfect dagje Almere organiseren in uw vakantiehuis in Flevoland.

Almere centrum is verkozen tot de Beste Binnenstad 2017-2019. Er zijn in totaal 400 winkels waar u alles kunt vinden, zowel lokaal, nationaal als internationaal. Leuke speciaalzaken, autovrije winkelstraten en ontzettend gezellige horecapleinen. Almere is een jonge stad met een korte maar zeer bijzondere geschiedenis. Het heeft een kustlijn, een prachtige natuur en natuurlijk de variabele architectuur. Dit alles kunt u combineren met een hapje of een drankje op 1 van de vele terrasjes. Het recept dus voor een perfect dagje uit.

De verborgen schatten van Land-Art Flevoland, misschien wel te zien vanaf uw vakantiewoning

Een aantal grote kunstweken gerealiseerd door de ingenieurs en planologen. Het resultaat heeft zich geuit in een collectie van negen landschapskunstwerken van wereldberoemde kunstenaars zoals Robert Morris, Richard Serra en Daniel Libeskind. Ontdek deze schatten van Flevoland en ervaar de wonderbaarlijke geschiedenis van de totstandkoming van de polder. U kunt dit bezichtigen met een georganiseerde tour of u gaat op eigen gelegenheid met de auto of de fiets. Op plekken waar u het niet verwacht, midden in het landschap vindt u deze kunstwerken. Dit moet u gezien hebben of misschien heeft u het al gezien in de nabijheid van uw vakantiehuis.

Gezellig een dagje uit vanaf uw vakantiehuis in Flevoland naar het Museum Lelystad.

Batavialand, het museum van Flevoland. De Batavia is een van de pronkstukken van het museum. Een reconstructie van de echte Batavia. Hoor, zie en voel 7000 jaar geschiedenis in Batavialand. In Batavialand wordt u meegenomen op reis door de tijd. De oorspronkelijke Batavia werd in 1628 gebouwd in Amsterdam. Echter op 4 juni 1629 is het schip op zijn eerste reis vergaan voor de kust van West Australië. Er is van alles te doen voor jong en oud, Kortom een vakantiehuis huren in Flevoland, dan heeft u een complete vakantie in een veelzijdige provincie van ons land.