Recreatiewoningen op de Waddeneilanden


In het hoge Noorden liggen de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog en Rottumeroog. De zes Waddeneilanden. Een vakantie op deze eilanden kan, alleen op Rottumeroog is dit niet mogelijk, daar wonen geen mensen.

Makkelijk een vakantiehuis huren op de Waddeneilanden.

Via Recreatiewoningen.nl Nederland huur je eenvoudig een recreatiewoning op de prachtige Waddeneilanden. Wilt u een vakantiehuis huren op de Waddeneilanden dan geeft u dat eenvoudigweg aan in de zoekmachine en u krijgt direct een overzicht welke vakantiehuizen op de Waddeneilanden er in de door u gewenste periode beschikbaar zijn.

Recreatiewoningen op de Waddeneilanden behorende tot de provincie Noord-Holland: Texel.

Het grootste Waddeneiland van Nederland is Texel. De dorpjes op Texel, een zevental, worden omringd met veel natuur, een enorme vogelweelde en veel bijzondere planten. Ook mogen wij natuurlijk niet de schapen vergeten die Texel rijk is. Een rijke geschiedenis treft u ook aan op het mooie Waddeneiland Texel waar veel overblijfselen liggen. U kunt veel doen en zien op Texel. Tot rust komen in de natuur, fietsen, wandelen, u kunt er zelfs parachute springen. Het hele jaar door kunt u naar deze bestemming voor het echte eilandgevoel.

Een recreatiewoning op de Waddeneilanden behorende tot de provincie Friesland: Vlieland

Het kleinste bewoonde wadden eiland van Nederland is Vlieland. Vlieland ligt het meest verst van Nederland de zee in. Op Vlieland is het heerlijk rustig en heb je geen last van auto’s. Je kunt er heerlijk fietsen en wandelen. Vlieland is mooi groen met hoge duinen en lange stranden. Er is 1 dorp op Vlieland die omzoomd wordt met prachtige natuurgebieden. Op Vlieland kunt u alles in overvloed beleven. U kunt mee met een excursie, heerlijk paardrijden, powerkiten voor de liefhebber, de cultuur beleven en u kunt heerlijk uit eten op dit mooie natuurrijke eiland.

Vakantiehuizen op de Waddeneilanden behorend tot de provincie Friesland: Terschelling

Vanaf het westen is Terschelling het derde eiland, dat tot 1942 toebehoorde aan de provincie Noord-Holland. Op Terschelling gaat u zich niet vervelen. Er is voor iedereen wel wat te doen. Het heeft 70 km aan fietspaden, bestaat 80% uit nabuur, ook gezellige dorpjes waar u heerlijk kunt eten. Een eiland vol met verrassingen waar u onder andere heerlijk kunt liggen aan het strand, waar u kunt paard rijden, waar u mee kunt gaan met een huifkarrentocht en natuurlijk nog veel meer. Absoluut de moeite waard om een vakantie te plannen op Terschelling.

Een vakantiehuis huren op de Waddeneilanden behorend tot de provincie Friesland: Ameland.

Vanaf het westen is Ameland het vierde eiland. Er zijn veel zandduinen op Ameland. Een drassig natuurgebied met veel flora en fauna en geulen liggen waar zeewater vrijelijk in- en uit stromen. Ameland heeft 4 dorpen waar natuurlijk veel te doen is om te ontspannen, zowel op cultureel als sportief gebied. Leer over de geschiedenis van Ameland in het musea. Ga mee met een robben- en schelpentocht, een strandrit met de strandexpress, wadwandeling, excursie bos en duin en korren (met een kor garnalen, krabben, zeesterren enz vangen) aan het strand.

Een recreatiewoning huren op de Waddeneilanden behorend tot de provincie Friesland: Schiermonnikoog.

Vanaf het westen is Schiermonnikoog het vijfde eiland en tevens de kleinste gemeente van Nederland betreft het inwonersaantal. Dit eiland is meer dan geschikt voor wandelaars en fietsers. Op dit eiland kom je helemaal tot rust met de prachtige natuur om u heen. De bezoekers kunnen genieten van duinen, het wad, de polders, strand en bossen. Ook voor de sportievelingen is er genoeg te doen bijvoorbeeld een escaperoom, een manege, vliegparadijs, expeditie schier, yoga. U komt hier tot uw rust met een actieve maar ook een ontspannende vakantie.

Lees meer

Lees minder

Geen resultaten gevonden, wellicht toch interessant voor u:

Center Parcs Parc Sandur

 Emmen, Nederland

EuroParcs Zuiderzee

 Biddinghuizen, Nederland

Center Parcs Port Zélande

 Ouddorp, Nederland

Buitenhof De Leistert

 Nederland

De Brenkberg

 Nederland

EuroParcs Poort van Amsterdam

 Uitdam, Nederland

Green Resort Mooi Bemelen

 Nederland

De Thijmse Berg

 Rhenen, Nederland