Recreatiewoningen te koop aangeboden

Wilt u geen recreatiewoning huren voor een korte periode, maar wilt u er liever eentje permanent kopen? In de sectie ‘te koop’ kunt u gemakkelijk en snel een overzicht zien van de woningen die nu te koop zijn. Sommige investeerders willen hun vakantiewoningen graag verkopen. Wilt u graag zelf een recreatiewoning kopen voor uzelf of om te verhuren? Dan kunt u hieronder het aanbod bekijken. Er is schaarste op het gebied van recreatiewoningen die te koop staan, maar hieronder kunt u er mogelijk een aantal vinden. Uiteraard voorzien wij deze pagina regelmatig van een update.

Recreatiewoning te koop

Recreatiewoningen zijn ontzettend prettig om te huren voor een korte periode. U kunt dan genieten van een korte reis en dan kunt u heerlijk ontspannen. Echter kunt u er ook voor kiezen om een dergelijke woning te kopen. U kunt deze dan zelf betrekken tijdens bepaalde periodes, maar u kunt het natuurlijk ook in zijn geheel verhuren. Daarmee kunt u inkomsten genereren met een goed rendement. Hieronder treft u een overzicht met recreatiewoningen die momenteel te koop zijn.

Budget en wensen

Momenteel zijn er weinig recreatiewoningen in de verkoop. Toch is het belangrijk dat u uw wensen en budget goed op elkaar afstemt. Wat vindt u belangrijk voor uw nieuwe (tweede) woning? Wilt u graag dat er meerdere slaapkamers in zitten? En moet er nog verbouwd worden? Wat zijn de energielasten van deze woning? Het is belangrijk om rekening te houden met deze factoren: niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw toekomstige huurders. Indien u de woning wilt verhuren aan gezinnen zijn meerdere slaapkamers natuurlijk wel zo prettig. Heeft u vragen met betrekking tot de recreatiewoningen die te koop staan? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen wij u hier graag mee.

Lees meer

Lees minder

Geen resultaten gevonden, wellicht toch interessant voor u:

EuroParcs Poort van Amsterdam

 Uitdam, Nederland

Green Resort Mooi Bemelen

 Nederland

Bungalowpark Landsrade

 Nederland

De Thijmse Berg

 Rhenen, Nederland

EuroParcs Zuiderzee

 Biddinghuizen, Nederland

EuroParcs Poort van Amsterdam

 Uitdam, Nederland

EuroParcs Zuiderzee

 Biddinghuizen, Nederland

EuroParcs Poort van Amsterdam

 Uitdam, Nederland