Recreatiewoningen te koop aangeboden

Wilt u geen recreatiewoning huren voor een korte periode, maar wilt u er liever eentje permanent kopen? In de sectie ‘te koop’ kunt u gemakkelijk en snel een overzicht zien van de woningen die nu te koop zijn. Sommige investeerders willen hun vakantiewoningen graag verkopen. Wilt u graag zelf een recreatiewoning kopen voor uzelf of om te verhuren? Dan kunt u hieronder het aanbod bekijken. Er is schaarste op het gebied van recreatiewoningen die te koop staan, maar hieronder kunt u er mogelijk een aantal vinden. Uiteraard voorzien wij deze pagina regelmatig van een update.

Recreatiewoning te koop

Recreatiewoningen zijn ontzettend prettig om te huren voor een korte periode. U kunt dan genieten van een korte reis en dan kunt u heerlijk ontspannen. Echter kunt u er ook voor kiezen om een dergelijke woning te kopen. U kunt deze dan zelf betrekken tijdens bepaalde periodes, maar u kunt het natuurlijk ook in zijn geheel verhuren. Daarmee kunt u inkomsten genereren met een goed rendement. Hieronder treft u een overzicht met recreatiewoningen die momenteel te koop zijn.

Budget en wensen

Momenteel zijn er weinig recreatiewoningen in de verkoop. Toch is het belangrijk dat u uw wensen en budget goed op elkaar afstemt. Wat vindt u belangrijk voor uw nieuwe (tweede) woning? Wilt u graag dat er meerdere slaapkamers in zitten? En moet er nog verbouwd worden? Wat zijn de energielasten van deze woning? Het is belangrijk om rekening te houden met deze factoren: niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw toekomstige huurders. Indien u de woning wilt verhuren aan gezinnen zijn meerdere slaapkamers natuurlijk wel zo prettig. Heeft u vragen met betrekking tot de recreatiewoningen die te koop staan? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen wij u hier graag mee.

Lees meer

Lees minder

Geen resultaten gevonden, wellicht toch interessant voor u:

Slot Cranendonck

 Nederland

Type C Comfort 6 persoons

 Doorn, Nederland

C-veld

 Doorn, Nederland

Safaritent 6 persoons

 Schoonloo, Nederland

Type D Basis 8 persoons

 Terwolde, Nederland

Villa Braeckman

 Kattendijke, Nederland

Rietwoning 16 (LWM122)

 Nederland

Ravenbosch+ 5p

 Nederland